Reparer dit stenslag – 4 gode grunde

Et stenslag i bilens forrude kan virke som en ubetydelig skade, men det er vigtigt at få det repareret hurtigst muligt af flere grunde.

Stenslag opstår typisk, når små sten eller grus fra vejen rammer bilens forrude og forårsager små revner eller skår. Hvis disse ikke repareres hurtigt, kan de vokse og føre til større revner, som kan kræve montering af en ny forrude. Der er flere gode grunde til at få repareret dit stenslag hurtigst muligt. Derfor er det vigtigt at handle hurtigt, når du opdager et stenslag.

Her er 4 gode grunde til at få repareret dit stenslag hurtigst muligt:

  1. Forhindre rudeskift: Et stenslag kan hurtigt udvikle sig til en større revne, især under kørsel på ujævne veje eller ved store temperaturændringer. Ved at få det repareret hurtigt, kan man forhindre en større revne, som potentielt kan føre til et behov for rudeskift.
  2. Sikkerhed: Forruden spiller en vigtig rolle i bilens struktur. Et stenslag kan svække forruden, hvilket gør den mere sårbar over for yderligere skader. Professionel reparation sikrer, at forruden forbliver stærk og i stand til at yde optimal beskyttelse ved f.eks. en kollision.
  3. Bedre udsyn: Et stenslag kan forstyrre førerens synsfelt, hvilket øger risikoen for uheld.
  4. Det er billigt at reparere et stenslag: Det er ofte billigere at reparere et stenslag end at udskifte hele forruden. Mange forsikringsselskaber dækker også omkostningerne til reparation af stenslag.

Professionel reparation af stenslag i Randers

Hos Randers Bilglas har vi den rette ekspertise, og overholder alle gældende standarder inden for reparation af bilglas. Derfor garanterer vi også 5 års garanti på udskiftning af ruder. Husk, at vi også har værksted i Hobro.

Vi kører også ud til dig

Vi kører ud mod et gebyr fra 250,- og udfører reparation af stenslag i omkringliggende byer, som f.eks. Mariager, Hobro, Hadsund, Mellerup og Assentoft. 

Du kan booke tid eller forespørge et tilbud direkte her

Dækker min forsikring stenslag?

Reparation af stenslag på din forrude, er for de fleste en uforudset udgift, men heldigvis dækker mange bilforsikringer denne type skade. Det betyder, at du ofte kan få repareret stenslag – uden ekstra omkostninger for dig. Husk også, at hvis du har glasforsikring, dækker din forsikring også det kørselsgebyr, vi tager, for at køre ud til dig.

Når du opdager et stenslag, bør du først kontrollere din forsikringspolice for at se, hvordan du er dækket. Mange forsikringsselskaber tilbyder dækning for denne type skade under deres kaskoforsikring, men det er vigtigt at være opmærksom på en eventuel selvrisiko eller andre begrænsninger.

Hvis du kan se, at din forsikring dækker, kan du allerede kontakte os nu og booke en tid. 

Randers Bilglas samarbejder med alle forsikringsselskaber, og sørger for alt kontakt til forsikringsselskabet samt papirarbejdet.

Du kan med fordel booke en tid her, og husk, at vi også kører ud og udfører reparation af stenslag i omkringliggende byer som f.eks. Mariager, Hobro, Hadsund, Mellerup og Assentoft.

 

Kontakt os

Ring på tlf. tlf. 71 99 22 80 eller book og forespørg tid her.

Indholdsfortegnelse

Værksted

Randers Bilglas
Tlf. 71 99 22 80 info@randersbilglas.dk

Agerskellet 1
8920 Randers NV
Se rutevejledning

eller

Hobro Bilglas
Tåsingevej 10
9500 Hobro
Se rutevejledning

Åbningstider:
Mandag til Torsdag 7.30 – 16.00
Fredag 7.30 – 14.00

Skal jeg ringe til dig?
Vælg service*
Du kan også bestille tid eller få et tilbud
Husk vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og du har altid frit værkstedsvalg!