126473

PRISGARANTI

Vi matcher alle priser

Vi skifter hos dig

VI SKIFTER HOS DIG

Eller på værksted

FORSIKRINGSSELSKAB

Vi ordner alt!

650917

5 ÅRS GARANTI

På ALLE monteringer

Udskiftning af bilglas i Randers

Skal du have udskiftet bilglas i Randers, tilbyder vi en effektiv, hurtig og fleksibel udskiftning. Samtidig tilbyder vi alle vores kunder prisgaranti. Det betyder at uanset om det er en forrude, bagrude eller siderude der skal skiftes, er du garanteret den bedste pris på udskiftning af bilglas i Randers. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og hvis din forsikring dækker skaden tager vi som en ekstra service, forløbet med dem. På den måde sparer du tid og kommer hurtigt videre. Det gør vi fordi vi på udskiftning af bilglas i Randers, vil være dem du går til, når du skal have skiftet en rude.

Erfaring, ekspertise og fleksibilitet på udskiftning af bilglas i Randers

Vi har i gennem årenes løb skiftet mange slags ruder i alle typer biler og køretøjer. Vores mange år i branchen gør, at vi i dag kan kalde os specialister i udskiftning af bilglas i Randers. Vores erfaring er din garanti for et godt resultat. Din forrude udskiftes af vores team, der alle har mange års erfaring med udskiftning af bilruder. Randers Bilglas bruger kun de bedste produkter, hvilket betyder at du ikke kun får en professionel udskiftningen af din rude, men også de bedste materialer. I vores sortiment har vi ruder fra Pilkington, Saint Gobain, AGC og mange andre producenter. Bredden og kvaliteten i vores sortiment gør at du får kvalitet tilpasset lige præcis din bil.  Alle autoruder som bliver monteret hos Randers bilglas er E-godkendte, hvilket betyder at de lever op til alle de krav og standarder der er på markedet i dag. Når vi udskifter bilglas bruger vi kun orginal rudelim fra Sika. Det betyder at du som kunde får en kort tørretid, fleksibilitet, optimal vedhæftning og styrke ved udskiftning af din bilrude. Sika rudelim bruges kun af professionelle rudemontører og bilproducenter.  Sika har den højeste trækstyrke på markedet, hvilket er et krav fra bilproducenterne til rudemontører.

Rudeskift hos dig eller os?

Skal du have skiftet bilglas i Randers, tilbyder vi at komme ud og skifte den beskadigede rude hvor du er. Uanset om du er hjemme eller på arbejde, skifter vi hurtigt og nemt uden at gå på kompromis med det endelige resultat. Vi ved, at du ofte har vigtigere ting at bruge tid på end udskiftning af dine beskadigede ruder. Mange af vores kunder vælger derfor at benytte sig af denne service, da det sparer dem tid og passer ind i deres kalender.

Ved montering af rude på bopæl eller arbejdsplads skal:

 • Bilen stå på et tørt og lyst sted og være fri for vand, sne og is.
 • Der være minimum 10 grader varmt
 • 2 meter frirum foran bilen og 1 meter på begge sider

Uanset om du foretrækker at få udskiftet bilglas i Randers eller på vores værksted, finder vi en nem løsning tilpasset dig. Uanset hvilken løsning du vælger, er det vigtigste for os, at få dig hurtigt og sikkert ud på vejene igen. Derfor kan du også regne med en nem, hurtig og effektiv udskiftning af din bilrude, uanset hvilken løsning du vælger. Det tager kun 2 timer at skifte en bilrude, og vi leverer samtidig 5 års garanti for korrekt montering.

Vælger du at få udskiftet bilglas hos Randers Bilglas:

 • De bedste materialer
 • Eksperter i udskiftning af din bilrude
 • Mulighed for at få udskiftet når du har tid

Ring til Jacob allerede i dag for et gratis og uforpligtende tilbud.

Jacob står klar til at skifte din bil rude der hvor du er. Hans mange års erfaring er din garanti for et resultat helt i top! Ring til ham allerede i dag for gratis og uforpligtende tilbud.

Randers Bilglas dækker Randers (89XX) – Hobro – Mariager – Hadsund

Randers Bilglas - Udskiftning af forrude

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  Få et uforpligtende tilbud!

  Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…   Navn

   Email

   Mobil Nr.

   Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

   DANMARKS BILLIGSTE

   Randers Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

   Bilglas Randers 11. september 2017