126473

PRISGARANTI

Vi matcher alle priser

Vi skifter hos dig

VI SKIFTER HOS DIG

Eller på værksted

FORSIKRINGSSELSKAB

Vi ordner alt!

650917

5 ÅRS GARANTI

På ALLE monteringer

Autoglas Randers

Står du og skal have skiftet autoglas i Randers, er vi klar med hjælp og rådgivning. Vores målsætning er at gide dig den bedste service, til den bedste pris uden at gå ned på kvaliteten. Med vores store erfaring og skarpe priser er vi blandt de førende på udskiftning af autoglas i Randers.

Udskiftning af forrude

Udskiftning af forrude, er en af de opgaver vi har løst for rigtig mange kunder. Mange oplever at et stort stenslag over tid laver en lang revne i bilens forrude. Hos Randers bilglas er vi leveringsdygtige i alle former for autoglas i Randers. Vi bruger kun autoglas der er E-mærket og godkendt, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Det betyder også at du som kunde har sikkerhed for at du får et kvalitetsstemplet og godkendt produkt monteret. Udover kvalitetsstemplede produkter yder vi også 5 års garanti for korrekt montering. Vores mange års erfaring gør, at du som kunde får adgang til en masse faglig ekspertise, når du skal have skiftet autoglas i Randers.

Vi monterer autoglas fra Pilkington, Saint Gobain, AGC og flere andre producenter af høj kvalitet. Det er samme producenter som mange bilproducenter selv benytter. Vores indkøber autoglas i Randers, gør også at du får en skarp pris på både produkt og montering. Derfor har vi også prisgaranti på vores produkter. Finder du derfor en bedre pris på samme produkt, matcher vi den. Vi

Dækker min forsikring skift af autoglas?

Spar opkald til forsikringen hvis den dækker udskiftning af det beskadigede glas, og ring til os i stedet. Vi sørger for det videre forløb med forsikringen, så du sparer tid og kommer hurtigt videre. Vælger du os, kan du altså være sikker på, at du ikke skal bruge unødig tid på at bakse med forsikringen, og ruden skal jo skiftes uanset hvad. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, så du er i trygge hænder.

Udskiftning af autoglas i Randers og hos dig!

Vi tilbyder som en ekstra service at komme ud til dig og klare rudeskiftet eller reparation af stenslag. Du har sikkert bedre ting at lave, end at vente på vi skifter din rude, så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk. Vi kommer til din bopæl, dit arbejde eller p-hus og skifter nemt og effektivt. Det kræver bare at:

 • Bilen står tørt/ lyst og er fri for vand/is/sne
 • Der er minimum 10 grader
 • Der er 2 meter frirum foran bilen og 1 meter på begge sider

Du er naturligvis også velkommen til at få skiftet dit beskadigede autoglas på vores værksted i Randers. Uanset hvilken løsning du vælger, er vores mål at få dig tilbage på vejene hurtigst muligt. Typisk er din bil køreklar efter 2 timers arbejde. Skal du have skiftet autoglas i Randers, er vi derfor den bedst, hurtigst og mest effektive løsning for dig.

Jacob står klar til at skifte din bil rude der hvor du er. Hans mange års erfaring er din garanti for et resultat helt i top! Ring til ham allerede i dag for gratis og uforpligtende tilbud.

Randers Bilglas dækker Randers (89XX) – Hobro – Mariager – Hadsund

Randers Bilglas - Udskiftning af forrude

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  Få et uforpligtende tilbud!

  Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…   Navn

   Email

   Mobil Nr.

   Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

   DANMARKS BILLIGSTE

   Randers Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

   Autoglas Randers 11. september 2017